Grave: Zelfstandig Werkend Kok

Grave: Zelfstandig Werkend Kok 1000 667 Allerlei Ontzorgd
24 uur per week

Zelfstandig Werkend Kok

We zoeken een gepassioneerde kok die graag verschil maakt in het leven van onze bewoners en cliënten. Je zorgt graag goed voor senioren en daarom werk je dagelijks met verse producten. Als echte vakman- of vrouw streef je naar verbeteringen die de culinaire ervaring van onze cliënten en bewoners onvergetelijk maakt.

Over Residentie Mariëndaal

In de landelijke omgeving nabij kerkdorp Velp (NB) vormt voormalig klooster Mariëndaal het statige middelpunt van een levendige woon- en leefgemeenschap voor senioren. Het karakteristieke Residentie Mariëndaal is in 2011 in oude glorie hersteld en staat op de rijksmonumentenlijst. Met dank aan de gewelven, hoge ramen, brede kloostergangen en de prachtige ornamenten is de rijke historie overal voelbaar. Naast 35 appartementen voor permanent wonen-met-zorg, zijn er 40 kamers voor cliënten die tijdelijk komen revalideren en revitaliseren.

Wie zijn wij

Allerlei Gastvrij is een snelgroeiende totaaldienstverlener actief in het werkgebied, comfortabel en aangenaam wonen met service, in het bijzonder voor de seniorenmarkt verspreid over meer dan 30 locaties in heel Nederland. Op basis van een heldere hospitality en facilitaire formule, ondersteunt door slimme serviceconcepten leveren wij gepersonaliseerde maatwerkoplossingen. Elke dag zetten meer dan 100 gedreven, enthousiaste, talentvolle en bovenal betrokken medewerkers zich in om binnen een diversiteit van gastvrijheids- en servicefuncties onze gasten te laten genieten van lekker eten en drinken. Ontmoeten en verbinden staat daarbij centraal. Op verzoek faciliteren we woonservicepakketten op maat, waardoor we daadwerkelijk in staat zijn om senioren samen aangenaam ouder te kunnen laten worden. Allerlei Gastvrij zorgt voor de juiste smaak en beleving. Allerlei Gastvrij maakt mensen blij.


Jouw belangrijkste taken

  • Het bereiden van de maaltijden;
  • Het plannen van dagelijkse werkzaamheden;
  • Het bewaken van kwaliteit, gaarheid, kleur, smaak etc. van het voedsel;
  • Het waarborgen van kwaliteit en houdbaarheid van het eten;
  • Het naleven van hygiënevoorschriften;
  • Het beoordelen van de te gebruiken ingrediënten op houdbaarheid etc.;
  • Het naleven van de HACCP;
  • Het controleren en verantwoorden van verbruikte hoeveelheden grondstoffen en (half)fabricaten;
  • Het ontvangen, controleren en opslaan van bestelde voedingsmiddelen en andere artikelen;
  • Het schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en -machines;
  • Het onderhouden van de keuken;
  • Het samenwerken met collega’s en het begeleiden van afwassers;
  • Het meewerken tijdens themadagen en evenementen;
  • Het na overleg met de vaste kok zelfstandig uitvoeren van cateringopdrachten.

Je hebt

  • Een relevant diploma (opleiding Kok);
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in professionele keukens;
  • Ervaring met bestelsystemen;
  • Kennis van geldende werkvoorschriften, hygiëne en HACCP-richtlijnen;
  • Kennis van de dienstverlening van Residentie Mariëndaal;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Sociale vaardigheden als tact, inlevingsvermogen en hulpvaardigheid;
  • Een probleemoplossend vermogen met verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Een integere en correcte instelling ten aanzien van bewoners en cliënten.

Wij bieden je

  • Een marktconform salaris volgens de cao KHN;
  • Een contract voor 24 uur in de week dat per direct ingaat;
  • Een mooie en inspirerende werkomgeving;
  • Een enthousiast, informeel en hecht team;
  • De mogelijkheid om je binnen onze organisatie te ontwikkelen. (Je wordt ingezet tijdens vakantie of ziekte van de kok, cateringopdrachten, themadagen en evenementen).

Bij indiensttreding vragen wij om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Sollicitatieformulier

Vul hieronder het sollicitatieformulier in.

  • Selecteer een vacature
  • Velp: Medewerker receptie
  • Grave: Zelfstandig Werkend Kok
  • Wassenaar: Kok
  • Zutphen: Gastvrouw Gastheer
  • Hilversum: Medewerker Horeca
  • Hilversum: Kok
  • Grave: Medewerker Horeca
  • Velp (GLD): Horecamedewerker Oproepbasis
Upload hier je sollicitatiebrief
Upload hier je CV
(Alleen een PDF of Word bestand gebruiken)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.