Eetcafé Wel.kom

Het maatschappelijk café, restaurant en sociaal ontmoetingspunt van Blerick!


De gezelligste ontmoetingsplek van Blerick

Bij Eetcafé Wel.kom ontmoet je elkaar onder het genot van een hapje en drankje. Het eetcafé is van maandag tot en met vrijdag geopend. Kom bij ons lunchen, dineren of naar onze speciale thema-avonden.

Ontdek iedere week weer nieuwe smaken

Eetcafé Wel.kom in Venlo is iedere avond hét sociale buurtrestaurant in de omgeving. Buurtbewoners ontmoeten elkaar en genieten samen van een betaalbaar, goed en gezond driegangendiner al vanaf € 5,-.

Uiteraard is iedereen van harte welkom om te komen eten. Kom langs, ontmoet je buurtgenoten, schuif gezellig aan of doe mee met een van de activiteiten die wekelijks worden georganiseerd.

U kunt reserveren door te bellen met:
077-3266520


Wanneer ben je welkom?

Maandag t/m vrijdag

Het is een voorrecht om te mogen koken voor iedereen uit de buurt. Samen met mijn team verwelkom ik je graag, elke dag weer.

Dit doen we ook!

“Eetcafé Wel.kom is meer dan alleen een eetcafé.”

Vergaderen
Boek bij ons een vergaderruimte en wij regelen de rest! Wij zorgen voor een uitgebreide lunch of diner. Bel naar 077-3266520 voor de mogelijkheden.

Kiendiner
Kom je ook naar onze maandelijkse kienavond? Na het diner pak je de kienkaart erbij en maak je kans op mooie prijzen. Wil je dit niet missen? Bel dan naar 077-3266520 om een plek te reserveren.

Culinaire avond
Tijdens de culinaire avond van Eetcafé Wel.kom maak je kennis met diverse keukens. Voor maar € 7,50 geniet je de hele avond van een  driegangendiner in combinatie met speciale acts.

Taalcafé
In samenwerking met onze collega’s van het Taalpunt organiseren we maandelijks een taalcafé. De taal oefenen onder het genot van een hapje en een drankje? Dat kan bij Eetcafé Wel.kom.


Contactgegevens

Eetcafé Wel.kom

Boulevard Hazenkamp
Albert Verweystraat 6
5921 AZ Blerick
Tel: 077-3266520

© Allerlei  – Zorg voor smaak en beleving